Skip to content

Old oss

365 bemanning är som namnet avslöjar ett bemanningsbolag som kompletterar ditt behov av yrkeschaufförer, last-och lossningspersonal och plock- och lagerarbetare alla dagar om året inom Storstockholm Mälardalen med omnejd. 

Behovet av personal varierar. Det kan vara plötsligt, kort eller långvarigt. Oavsett finns vi där för dig. Vi är kostnadseffektiva och kunniga men kanske viktigast av allt – snabba och pålitliga. 

Vi har många års erfarenhet av åkeribranschen och vet precis vad du behöver. Oss kan ni lita på när dina chaufförer blir sjuka, skadar sig, om ni snabbt behöver bemanna nya rutter och ta in mer personal med kort varsel. Inga jobb är för stora för oss, och du kan räkna med oss i alla väder och timmar på dygnet. 

365 bemanning är ansluten till Transportarbetarförbundet och det betyder att alla våra anställda omfattas av de regler som förhandlats fram av arbetsmarknadens parter. 

Vid misstanke kan du som Kund kräva att vi på 365 bemanning genomför alkohol och/eller drogtest på den anställde i fråga. 

Vid misstanke, vänligen kontakta 365 Bemanning. Alla har rätt till en god arbetsmiljö.